Termékek Menü
   

Angyal gránáttal

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.900 Ft
Elérhetőség: Elkelt

Leírás és Paraméterek

Hegyikristály angyal antiallergén nemesacéllal foglalva, gránát gyönggyel

Finom, különleges ékszer - amulett
Nem tudom, hiszel-e az angyalokban, segítő energiákban... Én hiszek. Talán nincs szárnyuk, talán csak egy könnyű nyári szellő, ki tudja? De az angyal szimbólumot nagyon szeretem. Hordani is. Talán elég azt hinni, hogy az angyal, amelyet viselsz, segít téged és akkor segíteni is fog... 
Ezt az angyalt hegyikristályból faragták és a hegyikristályról azt tartják, hogy minden gyógykövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.
A gránát pedig hatékony energiafeltöltő és regeneráló. Újjáéleszti, tisztítja és egyensúlyba hozza az energiát, és higgadtságot vagy szenvedélyt hoz; attól függően, hogy mire van szükség. Azt tartják róla, hogy képes elriasztani a közelgő veszélyt, és régen védelmet nyújtó talizmánként hordozták magukkal. A gránát felébreszti a szerelmet és a ragaszkodást. Nagy hasznát vesszük krízisben. Különösen a kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget vagy amikor az élet darabjaira hullik szét. Fokozza, aktivizálja és erősíti a túlélési ösztönt; bátorságot és hitet ad a reménytelennek látszó helyzetekben. A gránát hatására a válság kihívásba fordul át.

A medál magassága 5 cm, szélessége 1,8 cm - fekete, viaszolt fonal-lánccal postázom, amely 45 cm hosszú. Ha hosszabb láncot szeretnél, kérlek jelezd megrendeléskor.
Kérheted acél lánccal is, ami plusz 3.200,- Forint 50 cm hosszúságig
További képek