Menü

Denevér gyűrű

Ár:
5.200 Ft
Sokan félnek tőle, de sokan nagyon kedvelik a denevéreket. És őszintán szólva ennél "cukibb" ábrázolást én még életemben nem láttam :)
A denevér a mágiával és az ősi tudással egyesít bennünket. Amulettje szerencsét hoz; megvéd az éjszakai rémálmoktól és a belső látás adottságával ruház fel bennünket; távol tartja a gonoszt, és biztonságosan vezet be az ősök birodalmába. A Távol-Keleten a boldogság szimbóluma; kínaiul a ’denevér’ és a ’boldogság’ jelentésű szó hangalakja (fu) megegyezik.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Kapható választék:
Méret:
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
Denevér medál Denevér medál
5.200 Ft

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Bohém, izgalmas ékszer
Sokan félnek tőle, de sokan nagyon kedvelik a denevéreket. És őszintán szólva ennél "cukibb" ábrázolást én még életemben nem láttam :)
A denevér a mágiával és az ősi tudással egyesít bennünket. Amulettje szerencsét hoz; megvéd az éjszakai rémálmoktól és a belső látás adottságával ruház fel bennünket; távol tartja a gonoszt, és biztonságosan vezet be az ősök birodalmába. A Távol-Keleten a boldogság szimbóluma; kínaiul a ’denevér’ és a ’boldogság’ jelentésű szó hangalakja (fu) megegyezik. Az illusztrációkon és szerencsekívánáskor az öt denevér az öt boldogságot jelenti: a gazdagságot, a hosszú életet, az egészséget, az erényt és a jó halált.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A gyűrűt a rendeléskor megadott méretre beállítva postázom
A minta magassága 2,3 cm, szélessége 2,3 cm
A gyűrűalap saját konstrukció és hegesztés, nem a megszokott, könnyen állítható bizsu-alap, épp ezért örökéletű és csak én tudom kézre igazítani. Viszont nem is irritálja a bőrt, nem szúr sehol és nem állítódik el.
Figyelem! A monitorok különböző beállításai miatt a színek némiképpen eltérhetnek az eredeti színektől!

Ezek a Kócosok is tetszhetnek neked

Keresés