Termékek Menü
   

Meseház 4. gyűrű

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.200 Ft

Bohém, kedves ékszer
Ezt a házat ezen a kedves rajzon tényleg mesebelinek érzem
A ház a belső létet jelenti Bachelard szerint; emeletei, pincéje és padlása a különféle lelkiállapotokat szimbolizálják. A pince a tudattalannak felel meg, a padlás a spirituális felemelkedésnek. A ház ugyanakkor női szimbólum is, a menedék, az anya, a védelem jelentésével.

 

Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Bohém, kedves ékszer
Ezt a házat ezen a kedves rajzon tényleg mesebelinek érzem
A ház a belső létet jelenti Bachelard szerint; emeletei, pincéje és padlása a különféle lelkiállapotokat szimbolizálják. A pince a tudattalannak felel meg, a padlás a spirituális felemelkedésnek. A ház ugyanakkor női szimbólum is, a menedék, az anya, a védelem jelentésével. Az  örök menedéket, a körülölelő védelmet jelenti, ugyanakkor a megpihenés, a megújhodás lehetőségét is magában hordozza. A kozmosznak, ill. a kozmosz középpontjának szimbólumaként megtestesítheti magát az univerzumot, s részei megfeleltethetők a világegyetem részeinek: a tető a menny, a ház a föld, az ablakok pedig az istenségek..

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A gyűrűt a rendeléskor megadott méretre beállítva postázom
A minta magassága 2,7 cm, szélessége 1,1 cm
A gyűrűalap saját konstrukció és hegesztés, nem a megszokott, könnyen állítható bizsu-alap, épp ezért örökéletű és csak én tudom kézre igazítani. Viszont nem is irritálja a bőrt, nem szúr sehol és nem állítódik el.
Figyelem! A monitorok különböző beállításai miatt a színek némiképpen eltérhetnek az eredeti színektől!
További képek

Kapcsolódó termékek