Menü

A holló gyűrű

Ár:
5.500 Ft
Szokatlan motívumú, feltűnő ékszer
Mint a madarak általában, az égi, isteni szféra és a földi világ közötti közvetítő. Kínában az erő jelképe. A háromlábú holló, amely a Napon él, a Nap emelkedését, zenitjét és nyugvását szimbolizálja.
Elérhetőség: 4 db raktáron
Kapható választék:
Méret:
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
A holló A holló
5.200 Ft

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Szokatlan motívumú, feltűnő ékszer
Sokan félnek a hollóktól, én nagyon szeretem őket. A hollót a föld egyik legokosabb madarának tartják a kutatók, ami agyának a többi madarakénál nagyobb méretében, illetve remek alkalmazkodóképességében is megnyilvánul.
Mint a madarak általában, az égi, isteni szféra és a földi világ közötti közvetítő. Kínában az erő jelképe. A háromlábú holló, amely a Napon él, a Nap emelkedését, zenitjét és nyugvását szimbolizálja. A Mithrasz-misztériumokban a beavatás első fokát jelezte; azt, aki az első beavatási szertartáson átesett, hollónak nevezték. A perzsa hit szerint a napisten madara. A görögöknél Apollónhoz és Hélioszhoz kapcsolódik, Pallasz Athéné, Kronosz és Aszklépiosz attribútuma, valamint a hosszú élet jelképe. Mivel a hollót különösen okos madárnak tekintették, a jóslás képességét tulajdonították neki.  A vándorló keltákat a monda szerint hollók vezérelték. A mongol sámánok segítőszellemként tisztelik, valamint a sámánerő és a totemős megjelenítője is lehet.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A gyűrűt a rendeléskor megadott méretre beállítva postázom
A minta magassága 2,7 cm, szélessége 2,7 cm
A gyűrűalap saját konstrukció és hegesztés, nem a megszokott, könnyen állítható bizsu-alap, épp ezért örökéletű és csak én tudom kézre igazítani. Viszont nem is irritálja a bőrt, nem szúr sehol és nem állítódik el könnyen.

Ezek a Kócosok is tetszhetnek neked

Keresés