Menü

Róka medál

Ár:
5.200 Ft
Kedves, finom ékszer.
A rókát Perzsiában szent állatnak tartották, mivel hitük szerint a holtakat átsegítette a mennybe, a perui indiánoknak pedig volt egy rókaistenük. A choktau törzsek a rókát a családi egység őrzőjének tekintették, az apacsok neki tulajdonították a gonosz medve megölését, illetve azt, hogy farkát a lángokba dugva ellopta az ember számára a tüzet.
Elérhetőség: 1 db raktáron
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
Róka gyűrű Róka gyűrű
5.200 Ft

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Kedves, finom ékszer.
A rókát Perzsiában szent állatnak tartották, mivel hitük szerint a holtakat átsegítette a mennybe, a perui indiánoknak pedig volt egy rókaistenük. A choktau törzsek a rókát a családi egység őrzőjének tekintették, az apacsok neki tulajdonították a gonosz medve megölését, illetve azt, hogy farkát a lángokba dugva ellopta az ember számára a tüzet. Kínában a róka bűvös erejű szellem vagy tündér, s minél tovább él annál nagyobb mestere az átváltozásnak, ő csinálja a délibábot, elveszi az emberek életerejét, s ha ezer esztendőt megér „Kilencfarkú Égi Róka” lesz belőle. Vörös bundája miatt tűzszellemnek is tartották. Ennek okán válhatott napálattá (a dogonoknál, Indiában, a finneknél). A finnek úgy tartották, hogy a sarki fény akkor keletkezik, amikor a napróka a farkával a hóba csap.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A medál magassága 3,8 cm, szélessége 2 cm - fekete, viaszolt fonal-lánccal postázom, amely 45 cm hosszú. Ha hosszabb láncot szeretnél, kérlek jelezd megrendeléskor.
Kérheted acél lánccal is, ami plusz 2.800,- Forint 50 cm hosszúságig
Figyelem! A monitorok különböző beállításai miatt a színek némiképpen eltérhetnek az eredeti színektől!

Ezek a Kócosok is tetszhetnek neked

Keresés