Termékek Menü
   

Hegyek...

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.200 Ft
Különleges, izgalmas ékszer, egy régi japán festmény fotójából készítettem.
A hegy az állandóság, a megközelíthetetlenség, az istenség szimbóluma, a világmindenség központja, axis mundi (’világtengely’).
Elérhetőség: Rendelhető
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
Hegyek... - gyűrű Hegyek... - gyűrű
5.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Különleges, izgalmas ékszer, egy régi japán festmény fotójából készítettem.
A hegy az állandóság, a megközelíthetetlenség, az istenség szimbóluma, a világmindenség központja, axis mundi (’világtengely’). Szent hegy a hindu és buddhista hagyományban a Mahábhárata világhegye, a Méru, a perzsa Avesztában Albur, a japánoknál a Fudzsi. A szakrális szertartásokat is gyakran magas helyen, az éghez, a szellemi, az isteni szférához közel tartották. Minthogy a hegy a légköri jelenségek jóshelye és számos istenség megtestesülésének központi helye, a kinyilatkoztatás, az istenség jelenlétének és közelségének jelképe.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A medál magassága 4 cm, szélessége 2,8 cm - fekete, viaszolt fonal-lánccal postázom, amely 45 cm hosszú. Ha hosszabb láncot szeretnél, kérlek jelezd megrendeléskor.
Kérheted acél lánccal is, ami plusz 2.800,- Forint 50 cm hosszúságig
Figyelem! A monitorok különböző beállításai miatt a színek némiképpen eltérhetnek az eredeti színektől!
További képek

Kapcsolódó termékek