Termékek Menü
   

Pávatoll fülbevaló

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.200 Ft
Decens, izgalmas ékszer
A pávatoll az örök hűség és a tartós kapcsolat szimbóluma. Egy pávatoll, vagy pávatoll medál karizmatikus kisugárzást kölcsönöz nekünk, és hagyja, hogy szépségünk kivirágozzon és ragyogjon fényünk. A pávatoll szerencsét hoz a szerelemben. Japánban Kwan-yinek, a könyörületesség istennőjének szentelték, aki tollával megáldotta a világot. 
Elérhetőség: 2 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Decens, izgalmas ékszer
A pávatoll az örök hűség és a tartós kapcsolat szimbóluma. Egy pávatoll, vagy pávatoll medál karizmatikus kisugárzást kölcsönöz nekünk, és hagyja, hogy szépségünk kivirágozzon és ragyogjon fényünk. A pávatoll szerencsét hoz a szerelemben. Japánban Kwan-yinek, a könyörületesség istennőjének szentelték, aki tollával megáldotta a világot. Kínában a pávatoll az égboltot és a szemeket jelképezte a csillagok felett. Ebből kiindulva a pávatoll jele az Isten mindent látó szemét testesítette meg. Épp ezért komoly védelmező erőt tulajdonítottak neki.
A páva egyébként Indiában napjainkban is szent állatként tisztelt madár, a madarak királya.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

Hossza akasztóval együtt 4,9 cm
Kérheted hagyományos, rövid akasztóval is, ez esetben az ára 3.900,- Forint és akasztóval együtt 3,5 cm hosszú. (A megjegyzés rovatba írd be a pénztárnál, ha ezt választod.)
A negyedik fotón láthatod, hogyan áll fülben, még ha más is a minta a két fülbevalóban
Figyelem! A monitorok különböző beállításai miatt a színek némiképpen eltérhetnek az eredeti színektől!
További képek