Termékek Menü
   

Fehér hattyú

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.900 Ft
Finom, elegáns ékszer
Mivel a hosszú nyakú, kecses vízimadár a levegőhöz és a vízhez egyaránt kapcsolódik, a hattyú az  élet madara. A Nap és a hajnal szimbolikájához kötődik. Fehér színe a tisztaság, az őszinteség és a fény. Számos mitológiában, így a szlávoknál és a skandinávoknál égi szűz, akit a víz és a föld termékenyít meg, hogy megszülethessék az ember.
Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Finom, elegáns ékszer
Mivel a hosszú nyakú, kecses vízimadár a levegőhöz és a vízhez egyaránt kapcsolódik, a hattyú az  élet madara. A Nap és a hajnal szimbolikájához kötődik. Fehér színe a tisztaság, az őszinteség és a fény. Számos mitológiában, így a szlávoknál és a skandinávoknál égi szűz, akit a víz és a föld termékenyít meg, hogy megszülethessék az ember. Az orosz művészetben – a szláv néphagyomány nyomán – a tündéri szépség és tisztaság megtestesítője.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A medál magassága 3 cm, szélessége 2,3 cm - fekete, viaszolt fonal-lánccal postázom, amely 45 cm hosszú. Ha hosszabb láncot szeretnél, kérlek jelezd megrendeléskor.
Kérheted acél lánccal is, ami plusz 2.800,- Forint 50 cm hosszúságig
További képek

Kapcsolódó termékek