Termékek Menü
   

Nárcisz gyűrű

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.200 Ft
Klasszikus, finom ékszer
Lehet, hogy a Nyugati kultúrában negatív jelentése van, de a nárcisz Kínában a gazdagság és a szerencse szimbóluma. Virágzása az új kínai év kezdetén történik, ezért az újjászületés szimbólumává vált. 
Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Klasszikus, finom ékszer
Lehet, hogy a Nyugati kultúrában negatív jelentése van, de a nárcisz Kínában a gazdagság és a szerencse szimbóluma. Virágzása az új kínai év kezdetén történik, ezért az újjászületés szimbólumává vált. Ha a nárciszod Újév estéjén virágzik, akkor egész évben szerencsés és egészséges leszel. A “Big Fish” című filmben Edward Bloom a szerelme ablaka alá ültet nárciszt azért, hogy a virágokkal meghódítsa.
Maga a virág pedig elsősorban a szerelemnek, az ifjúságnak, a tél végének, az életörömnek, az életerőnek, a halálon való diadalnak a jelképe. A virágok magukba foglalják a négy elem együttes hatását, hiszen a földből az ég (levegő) felé törnek, növekedésükhöz szükségük van vízre és a nap fényére, melegére (tűz).

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A gyűrűt a rendeléskor megadott méretre beállítva postázom
A minta magassága 2,6 cm, szélessége 1,8 cm
A gyűrűalap saját konstrukció és hegesztés, nem a megszokott, könnyen állítható bizsu-alap, épp ezért örökéletű és csak én tudom kézre igazítani. Viszont nem is irritálja a bőrt, nem szúr sehol és nem állítódik el.
További képek

Kapcsolódó termékek

Raktáron
5.200 Ft