Termékek Menü
   

Nárcisz

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.200 Ft
Klasszikus, finom ékszer
Lehet, hogy a Nyugati kultúrában negatív jelentése van, de a nárcisz Kínában a gazdagság és a szerencse szimbóluma. Virágzása az új kínai év kezdetén történik, ezért az újjászületés szimbólumává vált. 
Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Klasszikus, finom ékszer
Lehet, hogy a Nyugati kultúrában negatív jelentése van, de a nárcisz Kínában a gazdagság és a szerencse szimbóluma. Virágzása az új kínai év kezdetén történik, ezért az újjászületés szimbólumává vált. Ha a nárciszod Újév estéjén virágzik, akkor egész évben szerencsés és egészséges leszel. A “Big Fish” című filmben Edward Bloom a szerelme ablaka alá ültet nárciszt azért, hogy a virágokkal meghódítsa.
Maga a virág pedig elsősorban a szerelemnek, az ifjúságnak, a tél végének, az életörömnek, az életerőnek, a halálon való diadalnak a jelképe. A virágok magukba foglalják a négy elem együttes hatását, hiszen a földből az ég (levegő) felé törnek, növekedésükhöz szükségük van vízre és a nap fényére, melegére (tűz).

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A medál magassága 3,8 cm, szélessége 2 cm - fekete, viaszolt fonal-lánccal postázom, amely 45 cm hosszú. Ha hosszabb láncot szeretnél, kérlek jelezd megrendeléskor.
Kérheted acél lánccal is, ami plusz 2.800,- Forint 50 cm hosszúságig
További képek

Kapcsolódó termékek