Termékek Menü
   

A tigris - gyűrű

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.500 Ft
Feltűnő, amulett-ékszer.
A tigris Nap-állat, Ázsiában az oroszlánnal együtt az állatok fejedelme. A buddhizmusban a spirituális hatalom, a hit ereje, amely át tud hatolni a bűnök dzsungelén, a bambuszerdőn.
Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Feltűnő, amulett-ékszer.
A tigris Nap-állat, Ázsiában az oroszlánnal együtt az állatok fejedelme. Kínában az állatok királya, melyet leginkább a démonok ellenségeként tiszteltek. Szinte valamennyi nagy, démonűző varázslót tigrisen ülve ábrázoltak. A buddhizmusban a spirituális hatalom, a hit ereje, amely át tud hatolni a bűnök dzsungelén, a bambuszerdőn. A hindu mitológiában Durga istennőt, a természet teremtő és pusztító erőinek a megtestesülését, Síva isten teremtő energiáját (sakti) ábrázolják tigrisen lovagolva. A pusztítás és a termékenység anyaistennőkben kifejeződő erejét szimbolizálja.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A gyűrűt a rendeléskor megadott méretre beállítva postázom
A minta magassága 2,7 cm, szélessége 2,7 cm
A gyűrűalap saját konstrukció és hegesztés, nem a megszokott, könnyen állítható bizsu-alap, épp ezért örökéletű és csak én tudom kézre igazítani. Viszont nem is irritálja a bőrt, nem szúr sehol és nem állítódik el könnyen.
További képek

Kapcsolódó termékek

Raktáron
5.200 Ft